Patientforeningsnetværk

Frivilligcenter Furesø er i gang med at udvikle og etablere et netværk til og for patientforeninger i kommunen.

Vi ved fra andre kommuner, at et netværk på tværs af patientforeninger er vigtig for vidensdeling og samarbejde mellem de enkelte foreninger og deres medlemmer.

Vi ønsker at støtte op om et netværk af foreninger og grupper, der hver især arbejder indenfor forskellige sygdomsområder. Netværket skal arbejde med emner af fælles interesse, ligesom vi tilstræber flere tilbud til pårørende. Vi kan lære af hinanden, og fællesskabet giver os nogle muligheder som de enkelte foreninger ikke har hver for sig.

Vi ønsker, at netværket åbner for nye perspektiver og samarbejdsmuligheder med hinanden, med eksterne aktører og med Furesø kommune med henblik på at nå ud til en bredere målgruppe.

Patientforeningerne og de frivillige mødes samlet ca. 4-5 gange om året, hvor der planlægges fælles aktiviteter og udveksles erfaringer. Frivilligcentret sørger i opstartsfasen for booking af mødelokaler, forplejning, PR/markedsføring m.m.

Du er velkommen til at kontakte frivilligcenteret, hvis du har spørgsmål. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 50471562

Frivilligcenter Furesø

Stien Kultur- & Aktivitetscenter
Paltholmterrasserne 1
3520 Farum
Tlf: 5047 1562
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

flag uk


Tilbage til toppen