Foreningsservice

Velkommen til vores frivilligverden
Frivilligcenter Furesø har siden sin start tilbudt serviceydelser til foreninger i Furesø Kommune. I denne flyer kan din forening se, hvad vi tilbyder.

Opstart af forening
Vi hjælper borgere og interessegrupper med at udforme vedtægter, der f.eks. sikrer, at foreningen, efter den er dannet, kan blive lokalelånsberettiget i Furesø Kommune. Vi kan også bistå, hvis I mangler en  dirigent til Jeres generalforsamling.

Fotografering

Frivilligcenteret har en fast fotograf tilknyttet. Hvis Jeres forening har brug for at få taget billeder til et arrangement, kan I lave en aftale om at få fotografen ud og få taget billeder.

Matchmaking
Vi hjælper med at finde frivillige til foreningerne i Furesø. Foreningerne kan lægge et jobopslag på frivilligcenterets hjemmeside. Det er også muligt, at benytte vores Facebookside til at rekruttere flere frivillige til foreningen.

Ide- og projektudvikling
Går I med tanker om at starte et nyt projekt op i foreningen eller mangler I inspiration til at komme videre med ideer til hvordan foreningen kan udvikle nye aktiviteter eller styrke bestyrelsesarbejdet, så kan I få vejledning og sparring hos os.  Vi tilbyder også sparring, hvis I  i foreningen vil arbejde med fundraisning, puljer og fonde.

Hjælp til lokalebooking
Vi hjælper gerne med at booke lokaler til Jeres forening til arrangementer, bestyrelsesmøde mv. 

Værktøjer - Videokonferencer

Vi mødes i fællesskaber online
Når man har  begrænsede muligheder for at mødes fysisk til socialt samvær eller til bestyrelses- og udvalgsmøder i foreningerne, så kan man i stedet mødes online. 

Find inspiration til at komme i gang nedenfor ...

Frivilligcenter Furesø

Stien Kultur- & Aktivitetscenter
Paltholmterrasserne 1
3520 Farum
Tlf: 5047 1562
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Tilbage til toppen